Dirk

Eigenaar
Apotheker titularis voor apotheek Olyslager te Brasschaat.

Dirk Olyslager is een gedreven apotheker en trotse eigenaar sinds 1988. Naast apotheker is hij eveneens bestuurder bij verschillende beroepsverenigingen voor apothekers. Dirk houdt tevens nauwe contacten met de universiteiten. Op deze manier wil hij de apotheken op topniveau houden.

Lieve

Apotheker titularis voor apotheek Snoeckx te Brasschaat.

Lieve haar ruime kennis rond geneesmiddelen, tactvolle en rustige benadering van de patiënten zijn de sterke punten die ze u graag aanbiedt.

Dorien

Apotheker titularis voor apotheek Dorien Olyslager te Wuustwezel.

Dorien geeft naast haar ruime geneesmiddelenkennis ook graag advies over cosmetica en huidverzorging. Het persoonlijk begeleiden van patiënten is haar sterkste punt.

Nele

Apotheker titularis voor apotheek Nele Olyslager te Brasschaat.

Nele heeft naast haar familiale banden met het beroep ook ruime ervaring opgedaan in verschillende apotheken. Nele zal door haar sterke sociale vaardigheden en haar grote productkennis zorgen dat elke aflevering stipt, juist en duidelijk verloopt.

Thomas

Apotheker

Thomas heeft al van jongs af aan interesse gehad voor het apothekersberoep. Correct geneesmiddelen advies, klantvriendelijkheid, moderne aanpak en juiste investeringen staan bij Thomas centraal.

Inne

Apotheker

Inne is gedreven, enthousiast en tactvol. Met haar ruime kennis van geneesmiddelen zorgt ze voor een vlotte en duidelijke bediening.

Ines

Apotheker

De werking van geneesmiddelen kent voor Ines geen geheimen. Naast een grote interesse in het bereiden van geneesmiddelen zorgt Ines dat alles vlot, stipt en tactvol verloopt.

 

MAGALI

Apotheker

Bij Magali staat de patiënt en de farmaceutische zorg centraal. Magali biedt graag een luisterend oor en helpt u met een glimlach verder.

ELINE

Apotheker

Eline zorgt voor een vlotte, enthousiaste en leergierige bediening. Zij zal u steeds helpen met een juiste en persoonlijke aanpak.

LIEF

Apotheekassistente

Lief heeft ruime ervaring als assistente en wil deze graag met u delen. Zij zorgt op een vlotte manier dat uw geneesmiddelen correct en klantvriendelijk afgeleverd worden.

Sofie

Apotheekassistente

Ruime ervaring en een tactvolle aanpak maken van Sofie de perfecte assistente die u graag verder helpt. Sofie zorgt ervoor dat alles correct en ordelijk verloopt binnen de apotheek.

Hanne

Apotheekassistente

Een goed georganiseerde backoffice zorgt voor een gesmeerde front office. Hanne is creatief bezig met de “look and feel” van onze apotheek. Zij zorgt eveneens voor een vlotte en klantvriendelijke bediening.

Antje

Apotheekassistente

Met een extra diploma farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie op zak, heeft Antje een brede kennis van geneesmiddelen. Dit maakt van haar een gedreven en enthousiaste assistente.