Apotheek Olyslager

Brasschaat - 03 663 06 28

Apotheek Snoeckx

Brasschaat - 03 651 86 70

Apotheek Dorien Olyslager

Gooreind - 03 313 59 26

Het team van

Apotheek Olyslager

Dirk Olyslager

Eigenaar van apotheek Olyslager Brasschaat (sinds 1988), apotheek Snoeckx Brasschaat (sinds 2001) en apotheek Dorien Olyslager (sinds 2017). Verantwoordelijk apotheker voor apotheek Olyslager Brasschaat

Gedreven apotheker die u graag bijstaat met zijn jaren ervaring. Naast apotheker is hij eveneens bestuurder binnen verschillende beroepsverenigingen voor apothekers. Hij houdt tevens nauwe contacten met de universiteiten. Hij wil op deze manier de apotheken op topniveau houden

Lieve Van Huffel

Verantwoordelijke apotheker voor apotheek Snoeckx

Haar ruime kennis rond geneesmiddelen, haar accurate behandeling van geneesmiddelenproblemen, haar tactvolle, rustige benadering van patiƫnten zijn haar sterke punten die ze graag ook aan u aanbiedt

Dorien Olyslager

Verantwoordelijk apotheker voor apotheek Dorien Olyslager Wuustwezel

Zij heeft het apothekersberoep met de paplepel aangeboden gekregen. Dorien studeerde af als apotheker in 2012.
In 2017 startte zij succesvol onze nieuwe apotheek in Gooreind/ Wuustwezel
Naast haar ruime geneesmiddelenkennis geeft zij graag advies over cosmetica en huidverzorging. Het persoonlijk begeleiden van patiƫnten is haar sterkste punt.

Thomas Olyslager

Apotheker

Thomas studeerde in 2014 af als apotheker, hij heeft net als zijn zus Dorien van jongsaf interesse gehad voor het apothekersberoep. Hij wil samen met vader, zus en echtgenote Nele zorgen dat wij met een team van gedreven mensen topapothekers zijn in de regio. Klantvriendelijkheid, correct geneesmiddelenadvies, moderne aanpak en juiste investeringen vormen voor hem kernwoorden om dit doel te bereiken

Nele Willems

Apotheker

Nele is geboren als dochter van een apotheker, is apotheker en bovendien getrouwd met een apotheker nl Thomas.
Naast haar familiale banden met het beroep heeft ze ruime ervaring opgedaan als apotheker in verschillende apotheken.
Nele zal door haar sterke sociale vaardigheden en haar grote productkennis zorgen dat elke aflevering stipt, juist en duidelijk verloopt.

Tinne Leyssens

Apotheker

Sinds haar stage als apotheker heeft zij een grote interesse in het bereiden van geneesmiddelen. Tinne leidt de labo's voor geneesmiddelenbereiding in onze apotheken. Wij zijn sterk in het bereiden van geneesmiddelen Onze kennis, het labomateriaal en laboruimten, de uitgebreide stock aan grondstoffen maken dat wij elke bereiding aankunnen.

Eva Mertens

Apotheker

De werking van geneesmiddelen kent voor haar geen geheimen.
Zij zal dan ook graag aan u duidelijk maken hoe het geneesmiddel werkt, welk het beste innamemoment is, hoelang het geneesmiddel dient genomen te worden, of geneesmiddelen samengaan, ..... kortom een duidelijke farmaceutische zorg zijn voor haar van groot belang.

Lief Van Tendeloo

Apothekers assistente

Haar ruime ervaring als assistente wil ze graag met u delen. Zij zorgt op een vlotte wijze dat u de geneesmiddelen of randproducten correct en klantvriendelijk ter beschikking krijgt.

Sofie Vanderleyden

Apothekers assistente

Ruime apotheekervaring maken van Sofie de perfecte assistente die u graag heel stipt en tactvol helpt in de apotheek.

Hanne Verheyen

Administratie

Een goed georganiseerde back office zorgt voor een gesmeerde front office. Hanne zorgt ervoor dat alles klaar staat wanneer u binnenloopt en elke administratieve taak onder controle blijft.